Burn the Rope Worlds

Burn the Rope Worlds 1.0.0

Fikkie steken over de hele wereld

VOOR

  • Nog steeds een grappig spel
  • Veel levels

TEGEN

  • Vlam dooft soms onterecht

Goed
7

Burn the Rope Worlds is een gratis game waarin je zo lang mogelijk een touwtje brandende moet houden. Het is de opvolger van Burn the Rope: deze versie speelt hetzelfde maar neemt je mee over de hele wereld. Dit spel voor Android is uitermate geschikt voor pyromanen die bang zijn hun vingers te verbranden.

In verschillende levels kies jij waar je het vuurtje aansteekt. Door vervolgens je telefoon te bewegen houd je het fikkie levend. Een vlam gaat immers altijd omhoog; zorg er dus voor dat er genoeg touw te verbranden valt recht boven de vuurzee. Onderweg verschroei je ook nog gekleurde insecten (maak je geen zorgen, ze zijn niet echt). Zo lukt het je om de verschillende kleuren touw in de hens te zetten. Heb je genoeg brandschade aangericht, dan ga je naar het volgende level.

Burn the Rope Worlds is af en toe vrij frustrerend. Ook al weet je zeker dat je jouw telefoon goed houdt, toch dooft de vlam. Gelukkig heeft Burn the Rope Worlds een lekker verslavend deuntje op de achtergrond waardoor je het toch blijft proberen.

Burn the Rope Worlds is een vermakelijk spel waarbij je de vlam levend houdt door je telefoon op tijd te bewegen. Voor de mensen in de trein zien je wilde bewegingen er wellicht raar uit, maar jijzelf hebt de grootste schik met het spelen van Burn the Rope Worlds.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
Burn the Rope Worlds

Download

Burn the Rope Worlds 1.0.0

Beoordelingen about Burn the Rope Worlds